Τα δύο τρίτα της γης σε αυτήν την μεγάλη χώρα στην κεντρική-βόρεια Αφρική είναι έρημος? έχει ένα πολύ θερμό κλίμα (μέση θερμοκρασία υπερβαίνει εύκολα 30 ° C), έχει επίσης ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ανάπτυξης δεικτών στον κόσμο και πολύ υψηλά ποσοστά της παιδικής θνησιμότητας.Η συνεισφορά για την αγορά 100.000 εμβολίων κατά της ιλαράς κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών είναι μια πράξη αλληλεγγύης που μεταφράζεται σε συγκεκριμένες ενέργειες που σώζουν ζωές. Η ιλαρά είναι ακόμα εμφανής σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες, ιδίως σε ορισμένες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας με τη μεγάλη πλειοψηφία (πάνω από 95%) των θανάτων να συμβαίνουν σε χώρες με χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και κακή σε υποδομές υγεία.

Το 1980, πριν από διάχυτο εμβολιασμό, η ιλαρά προκάλεσαι 2,6 εκατομμύρια θανάτους το χρόνο. Η WHO (World Health Organization) εκτιμά ότι κατά την περίοδο 2000-2013, ο εμβολιασμός εμπόδισε 15.600.000 θανάτους. ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ οι Γ.Χ.Σ. έχουν την παροχή βοήθειας στην ΥΓΕΙΑ. Έχουν ιδρυθεί το 1971 στο Παρίσι από τον Μπερνάρ Κουσνέρ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια Μ.Κ.Ο και έχει δεσμευτεί να προσφέρει βοήθεια στην υγεία, σε πληθυσμούς που πλήττονται από συγκρούσεις, επιδημίες, φυσικές καταστροφές ή πληθυσμών που εξαιρούνται από την υγειονομική περίθαλψη. Σήμερα, είναι ενεργοί σε δεκαεννέα χώρες σε όλο τον βιομηχανικό κόσμο και συμμετέχουν σε δραστηριότητες βοήθειας σε περισσότερες από εξήντα χώρες. Σε επαφές με υπερεθνικά θεσμικά όργανα και οργανισμούς, οι Γ.Χ.Σ. αντιπροσωπεύεται από το Διεθνές Γραφείο στη Γενεύη, και διαθέτει επιχειρησιακά κέντρα στις Βρυξέλλες, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, τη Βαρκελώνη και τη Γενεύη. Ανεξάρτητα από τις κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα, ενεργεί χωρίς διάκριση φύλου, φυλής, θρησκείας, ή πολιτικών πεποιθήσεων. Το 1999, οι ΓΧΣ έλαβε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης », σε αναγνώριση των πρωτοποριακών ανθρωπιστικό έργο του οργανισμού σε διάφορες ηπείρους". Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 εμπλέκονται επίσης, σε ανεπτυγμένες περιοχές, και σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες (οι άστεγοι, οι μετανάστες ...). Πρόσβαση στα βασικά φάρμακα είναι μία από τις σημαντικότερες εκστρατείες ευαισθητοποίησης της.

VIDEO HOTEL ZEFIROS

Sea Kayak

MAMA MIA

για αγορες πατηστε εδώ…

Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.
Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.

Νιώστε

την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία. Με την άφιξη σας το φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείο μας (αποτελείται κυρίως από μέλη της οικογένειας) θα είναι εκεί να σας επιβεβαιώσει ότι η διαμονή στο ξενοδοχείο μας είναι η καλύτερη επιλογή.

Ακούσετε

το απαλό νανούρισμα της θάλασσας και το θεϊκό κελάηδισμα των πουλιών και αφήστε τον άνεμο Ζέφυρο να διώξει μακρυά όλες τις έγνοιες σας.

Γευθείτε

το πρωινό σας, τον καφέ σας, το ποτό σας ή το σνακ σας, στις υπέροχα διαμορφωμένες αυλές του ξενοδοχείου μας κάτω από τους απαλούς ήχους της αυστηρά επιλεγμένης μουσικής (Ελληνικά έντεχνα, Ιταλικά, αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του 60', 70', 80' έως σήμερα)

Μυρίσετε

το γλυκό άρωμα της φύσης. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από άγριες τριανταφυλλιές, βοκαμβίλιες, μανώλιες και πλατάνια. Ο δροσερός άνεμος ΖΕΦΥΡΟΣ παρασύρει αυτές τις ευωδιές και περικυκλώνουν το ξενοδοχείο....

Hotel Karaoulanis Beach

Στη μαγευτική τοποθεσία Παπά-Νερό στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων Karaoulanis Beach.. Αποτελούμενο από ..... περισσότερα