Κοινωνικές Εκδηλώσεις

 
Αν επιζητείτε υποστήριξη για την διοργάνωση του γάμου σας στον πανέμορφο Άγιο Ιωάννη Πηλίου, ώστε να τελειοποιήσετε την κάθε λεπτομέρεια του ή απλώς επιθυμείτε την άψογη φιλοξενία των καλεσμένων σας, το ξενοδοχείο Ζέφυρος μπορεί να βοηθήσει !

Στον πανέμορφο Άγιο Ιωάννη Πηλίου με φόντο το Αιγαίο η ήμερα του γάμου σας θα γίνει η ομορφότερη μέρα της ζωή σας..!!!

Το ξενοδοχείο μας έχοντας την εμπειρία από διοργάνωση και φιλοξενία τέτοιου είδους εκδηλώσεων, φροντίζει η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας να μείνει αξέχαστη τόσο σε σας όσο και στους καλεσμένους σας.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν την περιοχή μας για την τέλεση του γάμου τους ή ακόμη και για την βάφτιση των παιδιών τους.

Θέλοντας λοιπόν να βελτιώσουμε τις παροχές μας ώστε να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις σημαντικές αυτές στιγμές της ζωής σας, δημιουργήσαμε στο ξενοδοχείο μας την "junior suite" για την φιλοξενεία των νεόνυμφων.

Το ξενοδοχείο ΖΕΦΥΡΟΣ έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 85 άτομα ή και περισσότερα σε συνεργασία με το ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ BEACH.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό θα είναι πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ (πάρτυ γενεθλίων, επέτειος γάμου κλ.π.)

Μια πολύ καλή και πρωτότυπη πρόταση για δεξιώσεις (πάρτυ γενεθλίων, επέτειος γάμου κ.λ.π.), είναι η διοργάνωση ενός μπουφέ με σαμπάνιες στην πολύ όμορφη αυλή του cafe - bar Zefiros.

VIDEO HOTEL ZEFIROS

Sea Kayak

MAMA MIA

για αγορες πατηστε εδώ…

Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.
Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.

Νιώστε

την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία. Με την άφιξη σας το φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείο μας (αποτελείται κυρίως από μέλη της οικογένειας) θα είναι εκεί να σας επιβεβαιώσει ότι η διαμονή στο ξενοδοχείο μας είναι η καλύτερη επιλογή.

Ακούσετε

το απαλό νανούρισμα της θάλασσας και το θεϊκό κελάηδισμα των πουλιών και αφήστε τον άνεμο Ζέφυρο να διώξει μακρυά όλες τις έγνοιες σας.

Γευθείτε

το πρωινό σας, τον καφέ σας, το ποτό σας ή το σνακ σας, στις υπέροχα διαμορφωμένες αυλές του ξενοδοχείου μας κάτω από τους απαλούς ήχους της αυστηρά επιλεγμένης μουσικής (Ελληνικά έντεχνα, Ιταλικά, αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του 60', 70', 80' έως σήμερα)

Μυρίσετε

το γλυκό άρωμα της φύσης. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από άγριες τριανταφυλλιές, βοκαμβίλιες, μανώλιες και πλατάνια. Ο δροσερός άνεμος ΖΕΦΥΡΟΣ παρασύρει αυτές τις ευωδιές και περικυκλώνουν το ξενοδοχείο....

Hotel Karaoulanis Beach

Στη μαγευτική τοποθεσία Παπά-Νερό στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων Karaoulanis Beach.. Αποτελούμενο από ..... περισσότερα