Καλώς Ορίσατε στο HOTEL ZEFIROS και τον όμορφο ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ

Σε αυτή την ξεχωριστή περίοδο που βιώνουμε όλοι, έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την υγεία και την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε μια ευχάριστη διαμονή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις νέες πρακτικές με τις οποίες έχουμε ενισχύσει την πολιτική μας και τις οποίες μπορείτε να αναμένετε κατά την άφιξη αλλά και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Γενικοί Κανόνες

 • Ακολουθώντας πιστά τις αυστηρές συστάσεις και σε συνεργασία με τις εθνικές αρχές δημόσιας υγείας, το ξενοδοχείο απολυμαίνεται καθημερινά για την ασφάλεια και την άνεση των επισκεπτών.
 • Αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα και απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
 • Όλο το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με μέσα ατομικής προστασίας.
 • Οι μάσκες προσώπου συστήνονται να χρησιμοποιούνται από τους επισκέπτες όταν βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους.
 • Η υγεία των μελών της ομάδας μας παρακολουθείται προσεκτικά .
 • Η διατήρηση της απόστασης 1,5 μέτρου εφαρμόζεται σχολαστικά όπου είναι εφικτό.
 • Oι χώροι εργασίας του προσωπικού όπως και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά και προσεκτικά.
 • Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας
 • Παρόλο που η χειραψία και η αγκαλιά είναι μέρος της ελληνικής κουλτούρας, αντ’ αυτού θα χρησιμοποιούμε αυτή τη φορά έναν διαφορετικό χαιρετισμό που δεν θα απαιτεί σωματική επαφή.
 • Τα κλειδιά του δωματίου απολυμαίνονται με τη χρήση εγκεκριμένου απολυμαντικού.
 • Στα δωμάτια έχουν αφαιρεθεί τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα περιοδικά εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση. 

 

Καθαριότητα

Το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται πριν από την άφιξή σας, με ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω επιφάνειες:

Πόρτα, ψυγείο και λαβές συρταριών , τραπέζι, λαμπτήρες και καρέκλες , Διακόπτες φωτισμού Κουρτίνες και Ντουλάπες , Τηλέφωνο , τηλεχειριστήρια , Τηλεόραση , Κάδοι απορριμμάτων , Πιστολάκι μαλλιών , Ντους/Μπανιέρα , δοχείο τοποθέτησης σαπουνιού , Ποτήρια νερού , Κρεμάστρες για τα ρούχα και οτιδήποτε άλλο κρίνουμε απαραίτητο.

Οι υφασμάτινες επιφάνειες του δωματίου απολυμαίνονται με ατμοκαθαριστή σε θερμοκρασία άνω των 70 βαθμών.

 • Οι υπηρεσίες καθαριότητας δε θα προσφέρονται πλεον σε καθημερινή βάση αλλά σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών για μερική ή καμία υπηρεσία:
 • Το προσωπικό μας θα έχει πρόσβαση στο δωμάτιό σας μετά από 2 μέρες παραμονής για καθαριότητα, νωρίτερα ή και καθόλου κατόπιν αιτήματος σας .
 • Τα πρωτόκολλα πλυντηρίου για τις πετσέτες και τα λευκά είδη έχουν αναβαθμιστεί ώστε να συμμορφώνονται στη βάση των κατευθυντήριων οδηγιών για χρήση υψηλότερης θερμοκρασίας και συνιστώμενων απορρυπαντικών παράλληλα με την ταυτόχρονη συνεργασία μας με διαπιστευμένους εξωτερικούς συνεργάτες (καθαριστήρια ) .
 • Η απόρριψη των απορριμμάτων σας σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες, 08.00 – 14.00 μ.μ. από προσωπικό μας ή από εσάς, στους ειδικούς κάδους που θα σας υποδείξουμε κατά την άφιξή σας. Στο δωμάτιο σας , θα υπάρχουν σακούλες για το σκοπό αυτό. Παρακαλούμε κατά την απόρριψη οι σακούλες να είναι καλά δεμένες

Αφήνεται όσο το δυνατό περισσότερες ώρες τα παράθυρα ανοιχτά και αποφύγετε την χρήση κλιματιστικού.

Τηρήστε τις αποστάσεις ασφάλειας, 1,5 – 2 μέτρα ανά άτομο και ακολουθήστε, όπου υπάρχει την ειδική σήμανση. Παραμείνετε στους κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους το λιγότερο δυνατό διάστημα.

Παραμείνετε στο δωμάτιο σας σε περίπτωση που αισθανθείτε άρρωστοι και ενημερώστε τον υπεύθυνο στην υποδοχή για παροχή βοήθειας.

Check in, check out....

Το check in πραγματοποιείται μετά τις 15.00 μμ και το check out μέχρι τις 11.00 π.μ.

Κατά την άφιξή σας στην υποδοχή εισέρχεται ένα άτομο ανά δωμάτιο, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα/ στοιχεία όλων των ατόμων που διαμένουν ( ταυτότητα/ διαβατήριο, voucher αν πρόκειται για κράτηση από τουριστικό γραφείο). Το κατάλυμα υποχρεούται από το νόμο να τηρεί αρχείο με τα προσωπικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, email για λόγους ασφαλείας δημόσιας υγείας, τηρώντας πιστά ότι προβλέπει η αρχή προστασίας δεδομένων (GDPR). Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλείσθε η εξόφληση του λογαριασμού να γίνεται κατά την διάρκεια της παραμονής σας και μέχρι μια μέρα πριν την αναχώρησή σας.

Πρωινό

Το πρωινό είναι προαιρετικό και προσφέρεται ανάλογα με τη ζήτηση ή σε breakfast box για κατανάλωση στο δωμάτιο σας ή σερβιριζόμενο στον εξωτερικό χώρο (κατάλληλα διαμορφωμένες αυλές του ξενοδοχείου) ή σε μπουφέ λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για την προστασία σας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ενημερώσετε την υποδοχή την προηγούμενη μέρα. Στην περίπτωση του μπουφέ εισέρχεστε διατηρώντας τις αποστάσεις και σερβίρεστε από το προσωπικό μας. Παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό πριν και μετά . Η χρήση αντισηπτικού χεριών συνιστάται κάθε φορά κατά την είσοδο και έξοδο σας στους κοινόχρηστους χώρους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥNΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

HOTEL ZEFIROS

VIDEO HOTEL ZEFIROS

Sea Kayak

MAMA MIA

για αγορες πατηστε εδώ…

Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.
Προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, χυμών και ροφημάτων.

Ακούσετε

το απαλό νανούρισμα της θάλασσας και το θεϊκό κελάηδισμα των πουλιών και αφήστε τον άνεμο Ζέφυρο να διώξει μακρυά όλες τις έγνοιες σας.

Γευθείτε

το πρωινό σας, τον καφέ σας, το ποτό σας ή το σνακ σας, στις υπέροχα διαμορφωμένες αυλές του ξενοδοχείου μας κάτω από τους απαλούς ήχους της αυστηρά επιλεγμένης μουσικής (Ελληνικά έντεχνα, Ιταλικά, αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του 60', 70', 80' έως σήμερα)

Μυρίσετε

το γλυκό άρωμα της φύσης. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από άγριες τριανταφυλλιές, βοκαμβίλιες, μανώλιες και πλατάνια. Ο δροσερός άνεμος ΖΕΦΥΡΟΣ παρασύρει αυτές τις ευωδιές και περικυκλώνουν το ξενοδοχείο....

Hotel Karaoulanis Beach

Στη μαγευτική τοποθεσία Παπά-Νερό στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων Karaoulanis Beach.. Αποτελούμενο από ..... περισσότερα